Mihaela Forgaciu

Londra etj 1- cu 2 balcoane in vila P+2- Apartament in vila

Va oferim spre vanzare un Apartament de lux- situat la etajul 1, intr o vila frumoasa P+2, cu doar 2 apartamente pe nivel. Apartamentul se afla intr un imobil solid din anul1960- si are mobila din lemn masiv stejar in librabry/living- sculptata manual.

Imobilul are o curte interioara frumoasa, amenajata, cu vegetatie intretinuta. Exista un Apartament pe fata, unul pe spate/imobil- acesta este pe spate imobil- este foarte multa liniste.

Apartamentul este compus din 3 camere, astfel: dormitor cu dressing mare- iesire directa spre balcon, cu vedere pe spate- balcon inchis; un birou ce poate fi amenajat si ca al doilea dormitor, un living- biblioteca- mobila din lemn masiv stejar; o bucatarie inchisa cu iesire catre cel de al doilea balcon- vedere lateral dreapta; o baie mare amenajata ultra modern cu 2 chiuvete, obiecte sanitare Villeroy&Bosh, lustre lucrate manual- comanda Italia, cada.

Apartamentul a fost amenajat cu designer de interior- care a gandit si ales piesele de mobilier, culorile si amenajarile interioare. Apartamentul a fost renovat integral- toata partea de instalatii termice si electrice este noua!

Parchet masiv de stejar, usi interioare din lemn masiv, mobilierul din living este din lemn masiv lucrat manual stejar.

Doua boxe in proprietate una la subsol si una in mansarda imobilului- unde se pot depozita diverse lucruri.

Apartamentul este foarte bine izolat termic avand 3 randuri de tamplarie, adica 2 de lemn si un alt rand cu termopan- astfel exista umbra si racoare vara si iarna se pastreaza caldura.

Bucataria este echipata si utilata integral cu electrocasnice de ultima generatie: plita si cuptor electric, frigider Miele.

Apartamentul detine centrala proprie pe gaz- ce asigura caldura si apa calda in apartament. Cheltuielile lunare se masoara distinct per Apartament si sunt la un nivel rezonabil- gaz, electric, apa, Internet.

Ne rezervam dreptul de a selecta atent clientii- avand in vedere locatia, grija si atentia pentru fiecare detaliu realizat in interiorul Apartamentului- de aceea va rog carte de identitate pe Whatapp si discutie preliminara -inainte de vizionarea efectiva.

Multumesc pentru intelegere. COMISION 0% pentru cumparator

Pentru vizionari- Mihaela Forgaciu www.forgaciu.ro

260.000 
Specificații

Mihaela Forgaciu
Utilitati
Finisaje
Dotari
Alte detalii