Mihaela Forgaciu

Contact

Adresă

Te invit să mă găsești la adresa mea din București, unde împreună putem discuta despre nevoile tale imobiliare.

Telefon

Sunt aici pentru a răspunde întrebărilor tale și a începe procesul către găsirea proprietății perfecte.

E-mail

Pentru orice întrebare, solicitare sau informație, îmi poți scrie direct la adresa de email de mai jos.

Contactează-mă acum

Trimite-mi un mesaj

Fie că ești interesat de vânzare, cumpărare sau închiriere, sunt aici pentru a facilita procesul și a transforma experiența ta imobiliară într-una plăcută și eficientă.

FAQs Page

Întrebări frecvente

Contactează-mă telefonic la +40 740-100-378 sau prin e-mail la mihaela.forgaciu@gmail.com pentru a iniția discuția despre nevoile tale imobiliare.

Specializarea mea se concentrează pe zonele de lux din București, inclusiv Primaverii, Floreasca, Dorobanti, zona Capitale, zona Compozitori-Floreasca, Unirii și zona de Nord.

Comisionul variază între 3% și 5% din valoarea de vânzare a imobilului, în funcție de acordurile individuale și complexitatea tranzacției.

Cu o experiență de peste 15 ani în industria imobiliară și expertiză în corporații mari, ofer consultanță personalizată, prospectare riguroasă și asistență pe tot parcursul procesului de vânzare sau închiriere.

Aleg și selectez cu atenție proprietățile pe baza criteriilor stabilite, asigurându-mă că se potrivesc nevoilor și așteptărilor individuale ale clienților.

Da, reprezint interesele clienților în procesul de negociere, oferând asistență completă în documentație, verificarea legalității și finalizarea cu succes a tranzacției imobiliare.