Mihaela Forgaciu

PARTER VILA.PARCUL IOANID. 100 MP- de inchiriat

Forgaciu Imobiliare va propune spre inchiriere un Parter vila situat in zona GRADINA ICOANEI Bucuresti- Parcul Ioanid- pe o strada unde sunt numai vile superbe -cu intrare directa in Parcul Ioanid- vila renovata. Imobil P+2+M.

Suprafata utila este de 100 mp, plus terasa exterioara vedere catre gradina interioara a casei. Se inchiriaza tot Parterul pentru tipologie de business cu trafic redus de persoane- 4 camere, o baie, un wc de serviciu, o bucatarie, o terasa de 8 mp si o boxa de 17 mp pentru depozitare la subsol.

Baia si bucataria sunt echipate si mobilate, centrala proprie pe gaz- se inchiriaza nemobilata. Imobil fara risc seismic, cu sistem de monitorizare video. Un spatiu "A la Provence", boem, select, rafinat- NU se inchiriaza pentru food sau orice alta activitate ce presupune food and beverages. Se inchiriaza pe termen lung- doar pentru activitati ce nu presupun trafic mare de persoane!

Parchet si finisaje de inalta calitate, sistem de iluminare modern, terasa in forma patrata- parcare pe strada- in fata vilei

Comision pentru chirias- jumatate din prima luna de chirie- www.forgaciu.ro Peste 15 ani expertiza in real estate zone top luxury Bucharest- Mihaela Forgaciu

2.200 
Specificații

Mihaela Forgaciu
Utilitati
Alte caracteristici
Finisaje
Alte detalii