Sunt cateva lucruri in viata ta pe care le schimbi relativ rar, cum ar fi casa, partenerul, catelul, masina si job-ul.

In momentul in care iti cauti un nou job este indicat sa o faci la modul profesionist, sa dedici timp si efort pe masura. Jobul este activitatea in care iti investesti jumatate din timpul tau disponibil, cunostiintele si aptitudinile, pentru o perioada lunga.

Accesezi site-urile de profil cu joburi postate dar te descurajeaza numarul de aplicanti. Iti convine sa fii un alt CV intre alte cateva zeci?  O sa iti ia timp sa ajungi la un interviu doar ca sa iti dai seama ca jobul respectiv te intereseaza sau nu. Poti castiga acest timp!

O idee foarte buna este sa apelezi la profesionisti care te ajuta sa cauti jobul potrivit. Ce inseamna jobul potrivit? Un job care sa te faca fericit. Zambesti? Asta li se intampla numai altora? Incearca!

Cand esti bun in ceea ce faci, de multe ori ajungi sa faci activitati in functie de ce iti cere angajatorul si nu in functie de ce ti-ai dori si ai putea. Te trezesti intr-o zi oarecum nemultumit si dezorientat, cum se spune “faci ce trebuie dar stii ce faci” ? Pentru a performa trebuie sa rezonezi cu stilul si valorile angajatorului. Ce vrei si poti tu cu adevarat? Intrebare cu raspuns greu si nu, nu avem grila cu raspunsuri prestabilite.

Cu ce te putem ajuta la HR Embassy ?

  1. Cu o intalnire de consiliere vocationala in care stabilim, printre altele,  experienta ta si ce iti aduce implinire profesionala. Sedinta are durata de o ora. Daca timpul tau este limitat sau distanta este prea mare, sedinta se poate tine si online.
  1. Redactarea CV-ului intr-un format profesional, in limba romana sau engleza. CV-ul tau este cartea ta de vizita, iesi in evidenta!
  1. Trimiterea CV-ului catre agentii de recrutare sau angajatori din zona ta de interes.

Rata de succes in angajare in urma intalnirii cu HR Embassy este de peste 86%.

Vrem sa fim ambasadorii tai!

Contacteaza-ne la : www.hrembassy.ro  sau  www.forgaciu.ro