Dupa intalnirea cu Mihaela Forgaciu, expertul HR Embassy, am stabilit ca la urmatoarea intalnire o sa imi prezite CV-ul meu rescris profesional. “Trebuie sa te imprietenesti cu el “mi-a zis la prima intalnire.

Cum adica? Doar este CV-ul meu, cu informatiile mele puse intr-o alta forma. Ce poate fi atat de diferit ?

Alta zi frumoasa, alta intalnire. Eu cu emotiile la mine, Mihaela cu CV-ul meu la ea.

Uauuu. Cand l-am deschis mi s-a parut ca prima pagina de la un ziar faimos. Numele meu mare! Dintr-o privire sunt impresionata.

Citesc CV-ul rescris,  informatii despre mine: cateva puncte care subliniaza realizari importante si aptitudini speciale clar definite, competente de baza, experienta profesionala si realizari, aptitudini personale si profesionale. Le-am parcurs. Scris la obiect dar intr-ul fel in care subliniaza informatiile pe care angajatorii le cauta. Corect ! Logic ! Ei cauta ca sa gaseasca … repede!

  • Cum ti se pare ? ma intreaba Mihaela. Sau mai bine zis cum ti se pare comparativ cu cel vechi ?
  • Hmmm, cum sa-ti spun ? Mi se pare ca am in fata o persoana si nu un document. CV-ul vechi imi pare acum un document impersonal care prezinta niste informatii  si acelea puse la gramada.

Cv-ul nou ma prezinta pe mine ! Pe mine ca persoana, diferita de ceilalti, cu punctele mele forte si cu ce ma diferentiez de altii! Un potential angajator o sa vada CV-ul si o sa stie exact la ce sa se astepte. Cu CV-ul asta si eu vreau sa ma angajez pe mine. Am mult mai multa incredere in mine.

Urmeaza transmiterea CV-ului la lista de angajatori vizati si apoi interviurile.

Sunt entuziasmata si optimista!

Multumesc Mihaela ! Multumesc HR Embassy !

 

Vrei sa ramai impresionat de CV-ul tau ?   Noi putem face asta !

Contacteaza-ne la :  mihaela.forgaciu@gmail.com; 0740 100 378; 0723 274 768