HR Embassy ofera redactare profesionala de CV-uri, cu expertiza si consiliere vocationala.

Denumirea CV este o prescurtare a “Curriculum Vitae” din latina si inseamna cursul vietii. Acest document este cea mai buna prezentare a ta in fata unui potential angajator astfel incat sa fii cu un pas in fata celorlalti aplicanti.

CV-ul este cartea de vizita care face prima impresie. Un CV bine gandit si cu impact vizual o sa te scoata din multime, garantat! Expertii de la HR Embassy te pot ajuta cu scrierea unui CV care sa faca o prima impresie deosebita.

CV-ul este instrumentul tau de marketing si partenerul de incredere in perioada in care iti cauti un nou job. Acesta trebuie sa dezvaluie despre tine in principal aptitudini, atitudini, cunostiinte si experienta. Un lucru important: trebuie sa fiti prieteni, buni si onesti. Angajatorii seriosi verifica intotdeauna informatiile prezentate.

Esti invatat ca lauda de sine nu e buna? Nu aplica proverbul cand iti cauti un job nou. Ba din contra! Gandeste-te la ce stii, ce poti, ce ai facut si ce faci altfel decat ceilalti. Trebuie sa te lauzi, in scris prin CV si apoi in “gura mare” la interviu. Expertii de la HR Embassy te pot ajuta cu sedinte de consiliere astfel incat sa lasi emotiile acasa si sa faci fata cu brio unui interviu.

Sunt multe carti si surse de informare care te invata cum se scrie un CV. Pare simplu si totusi este greu sa gasesti in carti este cum sa identifici si sa ilustrezi in CV lucrurile care te fac deosebit. CV-ul este un document unic si personal. Fiecare dintre noi are aptitudini si un curs al vietii diferit. Gandind asa, ideea de a lua un model si de a introduce informatiile tale pare a fi un mod simplist si poate ineficient de a face un CV care sa iasa in evidenta.

Partile tale forte fac diferenta! Bazeaza-te pe ceea ce esti si stabileste-ti targetul in functie de unde vrei tu sa ajungi. In plus, este important ca tie sa iti placa de tine, la modul sincer si realist, astfel o sa le fie si altora usor sa te placa.

Un profesionist te poate ajuta cu o analiza obiectiva a persoanei tale, identificarea partilor forte, scrierea unui CV profesional care sa te reprezinte in ce mai buna lumina, o analiza vocationala pentru a defini job-ul dorit si potrivit, lansarea CV-ului catre potentiali angajatori potriviti profilului tau, iar in functie de necesitate, inclusiv pregatire pentru interviu.

Un CV profesional este un CV care te trimite la interviuri si care te angajeaza pe jobul potrivit tie, asa cum esti tu, la cea mai buna valoare a ta, in cele mai bune conditii. Pentru asta, poti apela la profesionisti in domeniu. Expertii de la HR Embassy te pot ajuta cu redactarea CV-ului in format atractiv si care sa te ajuta sa “te vinzi” la valoarea corecta.

Esti gata sa iti asumi ceea ce esti si sa obtii jobul-ul pe care il doresti?

Drumul tau incepe cu HR Embassy. Expertii nostri raspund la: mihaela.forgaciu@gmail.com; 0740 100 378; 0723 274 768