Compania Great People Inside, organizatoare a Conferinței „The New World of Work”, ce a avut loc în perioada 12-13 octombrie 2016 la Hotel Kronwell Brașov, îți mulțumește pentru onoarea acordată de a participa în calitate de Speaker în panel, în cadrul acestui eveniment important.

Profesionalismul și expertiza ta au fost foarte bine primite și apreciate de participanții la evenimentul nostru. Participanții, speakerii și alți parteneri  s-au bucurat, de asemenea, de posibilitatea de a se angaja în conversații personale cu tine după prezentare și pe parcursul conferinței.

Aflată la cea de-a XIII-a ediție, conferința a reprezentat cel mai important eveniment al anului 2016 în domeniul resurselor umane și a reunit peste 360 de participanți, printre care manageri și specialiști în HR din toate industriile, psihologi, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, tineri antreprenori, oameni de afaceri, reprezentanți ai marilor companii de consultanță, lideri ai asociațiilor din diverse sectoare economice precum și speakeri de renume internațional.

Pe această cale dorim să îți mulțumim pentru sprijinul acordat și cuvintele rostite în cadrul Conferinței “The New World of Work”, pentru plăcerea deosebită creată de ilustra ta participare, dar și pentru onoarea acordată de a lua cuvântul în panel. Considerăm că succesul evenimentului a avut la bază prezența și cuvintele rostite de către tine.